Openbaar vervoer
Eenmaal per uur (op het halve uur precies) rijdt lijn 21 (richting Assen) vanaf NS-station Emmen of het Busstation Emmen (de Markt) in 15 minuten naar de B&B (halte Oude Rijksweg, Erm). De bus stopt recht voor de B&B en is slechts 1 minuutje lopen. 

Vanaf Groningen
De N34 naar Emmen volgen, afslag EmmenWest. Onderaan de afslag komt u bij een rotonde. Vervolgens slaat u rechtsaf richting Sleen/Erm. Na 800 m slaat u rechtsaf. De eerste boerderij rechts (in de bocht) is de B&B. In de tuin is een bord met de naam zichtbaar. Vanaf de rotonde is het de 5e boerderij aan de rechterkant.

Vanaf Hoogeveen
De N37 naar Emmen volgen, afslaan naar de N34 richting Emmen/Groningen. Na 5 km neemt u NIET de afslag Sleen/Erm, maar de volgende afslag Emmen West/Ter Apel. Onder aan de afslag slaat u links af onder het viaduct door. Bij de rotonde neemt u de 2e afslag naar rechts richting Sleen/Erm. Na ca. 800 m slaat u rechts af. De eerste boerderij rechts (in de bocht) is de B&B. In de tuin is een bord met de naam zichtbaar. Vanaf de rotonde is het de 5e boerderij aan de rechterkant.

Vanaf oude Pieterpad (tot 2008)
Het Pieterpad is 3 jaar geleden een beetje omgelegd. Volg in Sleen de Hellingenweg. Aan het eind bij de T-splitsing slaat u af naar links : straatnaam = De Hoek. De Hoek blijven volgen. Deze gaat over in de Dalerweg. Dalerweg gaat over in Oostereind. Aan het eind van het Oostereind ligt de  B&B Op 't Eind.
 
Vanaf nieuwe Pieterpad (vanaf 2008)
Of volg het nieuwe Pieterpad van Sleen richting Erm. Sla op de Zwollings links af. Sla op de Steenbakkersweg weer links af. Steenbakkersweg gaat over in De Hoek. De Hoek blijven volgen. Gaat over in Dalerweg. Dalerweg gaat over in Oostereind. Helemaal op het eind van het Oostereind ligt de B&B.